Billingshäll

Babysim, simskola & gruppträning på Billingshäll

Billingshäll är vår systeranläggning i Kävlinge kommun, på Billingshäll bjuder vi in till en lugn miljö med mindre grupper. Här erbjuder vi aktiviteter som babysim, simskola, minisim men även gruppträning, både på land och i vatten. Vi hyr även ut bassängen till föreningar, företag och kompisgäng.

Billingshäll är en mindre anläggning med en bassäng som är 9 x 3,45 meter och minst 34,8 grader i vattnet. Därför är vår lilla anläggning utmärkt för dig som vill lära dig simma, rehabträna eller gruppträna i en miljö där de yttre störningarna är minimala och träna i små grupper där man blir sedd och uppmuntrad.

Aktuellt på Billingshäll

  • Babysim

  • VattenAichi

  • Simskola

  • Vattenträning

  • Bassängbad

  • NPF simskola

Simskola

Att lära sig simma är en viktig milstolpe i livet. Att kunna simma är en härlig känsla, att kunna ta sig fram i vattnet, leka eller simma, utan att vara rädd.

Med vattenvana och vattenglädje är det lättare att lära sig simma, därför är det ett viktigt inslag i våra kurser - att ha kul och känna trygghet.

Vi erbjuder kurser från nybörjare utan förkunskaper till fortsättningskurser.

Babysim

Babysim är en mysig aktivitet som du gör tillsammans med ditt barn. De flesta barn älskar att vara i vatten och målet med kurserna är barnet ska få uppleva vattenglädje.

Båda föräldrarna är välkomna att simma med barnet. Våra instruktörer har lång erfarenhet av barnsim och vi har genomtänkta kursupplägg. För oss är det viktigt att det ska bli en bra start för dig och ditt barn när ni börjar bada.

Gruppträning

Vi erbjuder gruppträning både på land och i vattnet.

Vi erbjuder följande:

Vattengympa

Ai chi

Mobility

Vill du veta mer?

För mer information eller frågor, kontakta gärna:


Billingshäll

072-4016013

billingshall@befair.se