Vikenbadet

Boka din plats till sommarsimskola, tryck här

Nu kan ni boka bastukåtan för mindre sällskap, max 4 personer. Mer info och bokning, ring receptionen 010-1774411

Träningsbeläggning i gymmet

Välj gärna de tider då vi har färre besökare i gymmet

Begränsat besöksantal

Vi har ett begränsat maxantal besökare till 53 personer.

Pga nya restriktioner släpper vi endast in 40 besökande i simhallen åt gången. Hämta ett band innan du går in, samt återlämna det när du går. Detta för att vi ska veta hur många vi släpper in. Gäller besök till simhallen för alla som går in, även simklubben.

Antalet besökare till gymmet är begränsat till 8 personer- detta reglerar vi genom att vara besökare till gymmet hämtar ut en sprayflaska med ytdes vid inpassering. Varje besökare ansvara för rengöring av de maskiner och redskap som de nyttjar under sitt besök. Flaskan återlämnas på utvägen.

Vi har även begränsat antalet deltagare till våra grupptränings pass.

Vi rekommenderar att besökare till gymmet och gruppträning att byta om och duscha hemma.

Tack i svår tid

Mer än åtta månader har gått sedan covid-19 började påverka oss alla. Vi har under tiden som varit vidtagit de nödvändiga åtgärder som situationen krävt. Våra besökare har också tagit ett stort eget ansvar under denna krävande tid. Tillsammans har vi möjliggjort värnandet om varandra och vår hälsa. Det är bra gjort!

Ett stort tack från oss till er!

Personalen

Vi håller öppet

Vikenbadet håller öppet, se våra öppettider HÄR.


Bad och gym

På Vikenbadet i Furulund kan du bada och träna. I gymmet har vi moderna maskiner. Vi har ett brett utbud av gruppträning både på land och i vatten.

När vi har öppet finns alltid banor tillgängliga för motionssimning i 25-metersbassängen.

Personlig träning

Ta din träning till en ny nivå tillsammans med en Personlig Tränare (PT). När du tränar med en tydlig plan och en coach kan du nå resultat du bara drömt om.

Bara möjligheter

Vikenbadet erbjuder många alternativ för er som vill komma igång att träna: simning, gym och gruppträning. Både på land och i vatten. Och det finns många olika sätt att betala: årskort, månadskort klippkort och engångsbiljett. Allt till förmånliga priser.

Vi kontaktar dig gärna och berättar mer. Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss.

Hitta hit

Det är lätt att komma hit med buss 122, 123, cykel eller bil.

Tolvåkerbadet

Vår systeranläggning Tolvåkerbadet har en egen hemsida. Du hittar den HÄR.


Coronaviruset – hur vi agerar

Vi på Vikenbadet gör allt vi kan för att du som besökare ska känna dig trygg vid ditt besök hos oss. Våra besökares och medarbetares säkerhet har högsta prioritet och vi följer noga händelseutvecklingen i denna extraordinära situation.

  • Vi bevakar informationen från Folkhälsomyndigheten och andra berörda myndigheter och vidtar de åtgärder som rekommenderas.

  • Smittan sprids inte via klorerat vatten. Läs mer på Svenska Badbranschens hemsida.

  • Väl inarbetade städrutiner har utökats med ytterligare desinficering av utsatta områden (handtag, kranar, träningsutrustning).

  • Känner du dig frisk är du välkommen att besöka oss precis som vanligt! Är du sjuk, stanna hemma – för din egen och andras skull.

  • Vi uppmanar alla besökare och all personal att vara extra noga med handhygien.

  • Använd desinfektionsmedel för rengöring av händer och träningsutrustning.