Vikenbadet

Max 50 besökande

Pga nya restriktioner släpper vi endast in 50 besökande i simhallen åt gången. Hämta ett band innan du går in, samt återlämna det när du går. Detta för att vi ska veta hur många vi släpper in. Gäller besök till simhallen för alla som går in, även simklubben.

Besöker du gym behövs inget band och vi rekommenderar att byta om och duscha hemma.

Ändrade öppettider

From 23/11 har vi ändrade öppettider, se mer under öppettider.

Tack i svår tid

Mer än åtta månader har gått sedan covid-19 började påverka oss alla. Vi har under tiden som varit vidtagit de nödvändiga åtgärder som situationen krävt. Våra besökare har också tagit ett stort eget ansvar under denna krävande tid. Tillsammans har vi möjliggjort värnandet om varandra och vår hälsa. Det är bra gjort!

Ett stort tack från oss till er!

Personalen

Höstens simskola börjar v 48 för de gruppen utan föräldrar i vattnet.

Övriga grupper startar vi v 2


Bad och gym

På Vikenbadet i Furulund kan du bada och träna. I gymmet har vi moderna maskiner. Vi har ett brett utbud av gruppträning både på land och i vatten.

När vi har öppet finns alltid banor tillgängliga för motionssimning i 25-metersbassängen.


Vi håller öppet

Vikenbadet håller öppet, se våra öppettider HÄR.

Öppen simhall under pandemin

Folkhälsomyndigheten har i dagsläget inga rekommendationer att stänga simhallar. Skulle dessa rekommendationer ändras kommer Vikenbadet-Tolvåkerbadet följa detta. Vi kommer endast släppa in max 50 personer åt gången. Läs mer om hur vi agerar med anledning av pandemin HÄR.

Pt-kampanj

Tänk dig att ha en alldeles egen välutbildad tränare. En som väntar på dig och säger vad och hur du ska göra. En som peppar, lyssnar och gläds med dina framgångar.

Ge dig själv eller någon du tycker om ett riktigt värmande paket!

Idag startat vi vår Pt-kampanj med upp till 30 % på våra pt-paket.

Köp ditt paket via fliken Bokning och köp eller besök oss i receptionen.

Varmt välkomna hälsar Dennis och Evelina


Personlig träning

Ta din träning till en ny nivå tillsammans med en Personlig Tränare (PT). När du tränar med en tydlig plan och en coach kan du nå resultat du bara drömt om.

Bara möjligheter

Vikenbadet erbjuder många alternativ för er som vill komma igång att träna: simning, gym och gruppträning. Både på land och i vatten. Och det finns många olika sätt att betala: årskort, månadskort klippkort och engångsbiljett. Allt till förmånliga priser.

Vi kontaktar dig gärna och berättar mer. Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss.

Hitta hit

Det är lätt att komma hit med buss 122, 123, cykel eller bil.

Tolvåkerbadet

Vår systeranläggning Tolvåkerbadet har en egen hemsida. Du hittar den HÄR.


Coronaviruset – hur vi agerar

Vi på Vikenbadet gör allt vi kan för att du som besökare ska känna dig trygg vid ditt besök hos oss. Våra besökares och medarbetares säkerhet har högsta prioritet och vi följer noga händelseutvecklingen i denna extraordinära situation.

  • Vi bevakar informationen från Folkhälsomyndigheten och andra berörda myndigheter och vidtar de åtgärder som rekommenderas.

  • Smittan sprids inte via klorerat vatten. Läs mer på Svenska Badbranschens hemsida.

  • Väl inarbetade städrutiner har utökats med ytterligare desinficering av utsatta områden (handtag, kranar, träningsutrustning).

  • Känner du dig frisk är du välkommen att besöka oss precis som vanligt! Är du sjuk, stanna hemma – för din egen och andras skull.

  • Vi uppmanar alla besökare och all personal att vara extra noga med handhygien.

  • Använd desinfektionsmedel för rengöring av händer och träningsutrustning.